Kulüpler

Eğlenceli Bilim Atölyesi

Kategori: Bilim

5, 6 ve 7. sınıf seviyelerinde 15 öğrenci kontenjanından oluşur.

Bu atölye ile çocuklarımız birbirinden ilginç deneylerle bilimin sıradışı dünyasını eğlenerek, deneyimleyerek, aktif katılımla öğrenirler. Ayrıca yapılan bilim proje çalışmalarıyla küçükmucitler yeteneklerini keşfedecek, bilimin temel prensiplerini öğreneceklerdir.Bilgileri zenginleşirken bilime olan merakları artacaktır.

Atölyemizde hedeflediğimiz kazanımlar:

Merak duygusunu geliştirerek araştırmalaryapmaya yönlendirir.Doğru ve çabuk düşünebilmeyi ve karar verebilmeyi geliştirir.Planlı hareket etmeyi öğretir, planlı hareket etmenin önemini kavratır.Dikkati, konsantrasyonu geliştirir.Atölye içerisinde kullanılan malzemeler öğrenciler tarafından temin edilir.