Kulüpler

Eskrim

Kategori: Spor

1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf seviyelerinde 15 öğrenci kontenjanından oluşur.

Öğrencilerimizi farklı spor dalları ile tanıştırmak,takım sporları dışında bireysel sporları tanımalarınarehberlik etmek, fizikselve ruhsal açıdan rahatlamarınısağlamak amacındayız. Fiziksel ve zihinsel özelliklerini eniyi şekilde kullanma imkânı veren eskrim branşı geniş tekniğive inceliği olan sinir sistemi üzerindeki düzenlemeyi sağlayan,görme ve elle dokunma hislerinin koordinasyonunu geliştirir.Ayrıca vücudun değişik yerlerine en geniş ölçüde uzanma vegerilme imkânı veren, fiziksel olduğu kadar, zihinsel güçlerin önplanda olduğu, önemli ölçüde zeka gerektiren bir spordur.

Atölye içerisinde kullanılan malzemeler öğrenciler tarafında temin edilir.