Kulüpler

Fotoğrafçılık

Kategori: Sanat

5,6,7 ve 8. Sınıf seviyelerinde 15 öğrenci kontenjanından oluşur.

Öğrencilerin görsel algılarını güçlendirerek, büyük görüntülerdeki küçük detayları dahi görmelerini sağlar.Farklı bakış açılarından bakabilmeyi öğreterek düşünme yetisini güçlendirir.Çocukların duygusal ve sosyal gelişiminde önemli rol oynayan Fotoğraf aynı zamanda araştırma yönü ile merak duygusunu tetikler. Çocuğun çevresinde olan kişilerle olan iletişimi olumlu yönde ilerler.El-göz kordinasyonu gelişen öğrencinin özgüveni artar böylece kendini daha iyi ifade edebilir.Temel olarakFotoğraf ve Fotoğrafçılık teknikleri ve fotoğrafta kompozisyonu öğrenir.Fotoğrafçılığa merağı olan,sorumluluk sahibi, öğretilen verilere ve tekniklere açık,çalışkan öğrencilerimizi atölyemize bekliyoruz.Öğrencilerimizin bakarak değil görerek çektiği fotoğraflar yıl sonunda sergilenecektir.