Kulüpler

Kağıttan Hayaller

Kategori: Sanat

3 ve 4. sınıf seviyelerinde 12 öğrenci kontenjanından oluşur.

22 Yetenek ve Yaşam AtölyeleriAna malzemesi kağıt olan ve yardımcı diğer malzemelerde (eva,boncuk, pul, sim, oynar göz, ip v.b.) kullanılarak; öğrencilerin etkinlikleri sürekli yaparak, el – beyin koordinasyonlarını;sanatsal çalışmaları hayatlarına katarak, görsel – mekansal zekalarını; yaptıkları bireysel çalışmalarla, kişisel - içsel zekalarını, grup çalışmalarındaki yardımlaşma ve uyumla,kişilerarası – sosyal zekalarını öncelikli olarak geliştirmeyi hedeflemektedir.

İhtiyaç Listesi

Renkli A4 kağıtlar, koli kartonu ve resim kağıdı, Makas,Stick yapıştırıcı ve izole şeffaf bant, Oynar göz, sim, pul, boncuk, ip,düğme v.b. gibi öğrencilerin evlerinde bulunan süsleme malzemeleri,Tuvalet kağıdı ve havlu kağıt ruloları, Gazete,Cetvel (küçük ya da büyük),Tül ve kumaş parçaları, Renkli keçeli ve kuru kalemler.