Kodlama Eğitiminde Uluslararası Başarı

Kodlama Eğitiminde Uluslararası Başarı Osmangazi Okullarında.

Uluslararası Europe Code Week kapsamında 2. sınıftan 7. sınıfa kadar tüm sınıf seviyelerinde farklı Kodlama ve Robotik Kodlama etkinliği düzenleyerek yaklaşık 250 öğrencimiz ile tüm dünyadaki kendi yaşıtları ile Kodlama yapmalarını sağladık. Yapılan Başarılı Kodlama çalışmaları sonucunda Özel Osmangazi Okulları, Europe Code Week Organizasyonu tarafından Başarı Sertifikasına layık görüldü. Etkinliği başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi, öğrencilerimize kodlamayı sevdirerek öğreten Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenlerimiz Cafer Özel ve Belgin Kanbey’ i başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Gelecek Kodlamada,
Kodlama Eğitimi Özel Osmangazi Okullarında.