Osmangazi'de Seçimler Sonuçlandı!

Demokrasinin kalıcılığı, gelecek nesillere aktarılması, öğrencilere yaşatılarak öğretilmesi ile mümkün olur. Okulumuzun demokrasi ile güçlendirilmesi; arkadaşlarımız arasında yerleşik bir sevgi, saygı ve hoşgörü kültürünün oluşturulması, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi; katılımcı olan, iletişim kurabilen, demokratik liderliği benimseyen bireyler olabilmeyi amaçladığımız Okul Başkanlık Seçimleri 17 Ekim Çarşamba günü saat 15.30 itibari ile sonuçlanmıştır.

Okulumuzda gerçekleşen seçimlerde öğrencilerimiz tam anlamıyla seçim prensiplerine uygun olarak oylarını kullanmış ve sonuçları da heyecanla takip etmişlerdir.

Osmangazi İlkokulu’nda Okul Başkanımız 4c Sınıfından Elif Sivrikaya, Osmangazi Ortaokulu’nda ise 8D Sınıfından Cemile Eslem Özlük olmuştur.