2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı Özel Osmangazi Okullarında muhteşem bir merasimle başladı.Eğitim öğretim yılının ilk gününde okul yönetici,öğretmen,öğrenci,veli ve misafirlerimizin yoğun olarak katıldığı açılışa İstiklal Marşı ve şehitlerimize saygı ile başlandı.Okul Müdürümüz Ömür ÇOLPAN açılış konuşmasında özetle "Yeni eğitim ve öğretim yılımız hayırlı ve bereketli olsun.Öğrencilerimize tekrar kavuşmanın haz ve sevincini yaşıyoruz. İnşaAllah geçen yılki başarı çıtamızı daha da yukarılara taşıyarak ,öğrencilerimizi madden ve manen ,değerlerine sıkı sıkıya bağlı birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmeye devam edeceğiz.Kıymetli velilerimiz doğru zamanda doğru yerdesiniz . Evlatlarınızı yetiştirme imkanını bize verdiğiniz için sizlere müteşekkiriz.Bu vesile ile Hicri yılınızı,Muharrem ayınızı,Aşura gününüzü tebrik ediyor,milletimize ve İslam Alemine hayır ve bereket getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyoruz."dedi. Öğrencilerimizin okudukları şiirlerin ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua yapıldı. Okulumuza ismini veren Osmangazi temsili olarak alana gelip,öğrencilerimize Osmangazili Neslin nasıl olması gerektiği ile ilgili mesajlarını verdi.Öğrencilerin sınıflara alınmasının ardından velilerimizle birlikte yılın hayırlı,başarılı bir şekilde geçmesi için kurban kesildi.Velilerimizin ve misafirlerin büyük memnuniyeti ile programımız sona erdi.