ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Bir hilal uğruna sayısız güneşlerin battığı, yüzbinlerce vatan evladının birer birer toprağa düştüğüÇanakkale…Osmangazi Okulları olarak her 18 Mart’ta olduğu gibi Çanakkale destanımızı gururla kutladık. Dramaöğretmenimiz Gaye Yavuz’un yazıp yönettiği ‘’Gerçek Süper Kahramanlar Çanakkale’de’’ isimli dramagösterisi karşısında gözyaşlarımızı tutamadık. Sosyal Bilgiler Zümremizin hazırladığı Oratoryoyu büyükbir gururla izledik. Programımız okul müdürümüz Ömür Çolpan’ın günün anlam ve önemini belirtenkonuşmasıyla sona erdi.Program boyunca gözyaşlarını tutamayan velilerimiz gece sonunda Çanakkale ruhunu yaşayarakokulumuzdan ayrıldılar.