Activities

Debate Second Round

OSMANGAZİ DEBATE TURNUVASINDA İKİNCİ TUR TAMAMLANDI, ELEMELER YAKLAŞIYOR!

Karşılaşmalar esnasında birçok renkli görüntüye sahne olan ikinci tur sona erdi.  Bu turu da geride bırakan “debaterlarımız” için elemeler artık çok daha yakın! Üçüncü turun ardından 7 Ocak tarihinde açıklanacak takımlar ikinci dönem gerçekleşecek olan yarı final karşılaşmalarına katılmaya hak kazanacak.

“Once a Debater, Always a Debater!”

Bir Kere “Debater” isen, Her Zaman “Debater”sın!

Debate tek bir öğrencinin değil tüm katılımcıların kazandığı bir etkinliktir. Yarı final ve final karşılaşmalarında yer almayacak olan debaterlar aldıkları eğitim ve edindikleri tecrübeleri Osmangazi Debate 2020’de arkadaşlarıyla paylaşarak debate bayrağını taşımaya devam edecekler. Analitik ve eleştirel düşünce, kaynak seçimi, topluluk önünde konuşma gibi edindikleri birçok diğer beceriyi de hayatları boyunca uygulayacaklar.  Sertifika almalarının yanı sıra, final sürprizlerinde de aramızda yer almaya devam edecekler.

THE SECOND ROUND OF THE OSMANGAZİ DEBATE TOURNAMENT HAS BEEN COMPLETED, THE ELECTIONS ARE COMING SOON!

The second tour, which has been a scene to many interesting events has finally been over. Now, the elections are quite soon for our debaters who completed the previous round . After the third round , The teams which are going to take their places at the semi finals will be announced on January, 7.

“Once a Debater, Always a Debater!”

Debate is an activity in which there is not only one winner so everybody who takes parts win. The debaters who won’t be attending the semi finals or the grand finale, will continue to carry the debate flag next year on “Private Osmangazi Debate 2020” by the help of the education and experiences they have got this year. Moreover, they will be able to apply many skills such as analytical and critical thinking,  finding resources and public speaking throughout their lives. Besides having a certificate for each participant, they will continue to take part in the grand finale with other roles..