FIRST THREE ROUNDS ARE OVER, WHICH TEAMS WILL BE ON THE SEMI-FINALS?

İLK ÜÇ TUR SONA ERDİ, HANGİ TAKIMLAR YARI FİNALE KALDI?

Küresel ısınma, internetin yarar ve zararları, korsan film veya müzik indirmenin ahlaki yönleri gibi konuların tartışıldığı üçüncü tur debate karşılaşmaları sona erdi.

İlk dönemin sonuna yaklaştığımız bugünlerde Osmangazili “debaterlar” heyecanla sonuçların açıklanacağı Duyuru Toplantısını bekliyorlar.

Okulun son haftasında gerçekleşecek olan toplantıda yarı finale kalan takımların duyurulmasının yanı sıra; video gösterimi gerçekleşecek,  “Debate Box” etkinliğinden söz edilecek ve final ödülleri açıklanacak.

FIRST THREE ROUNDS ARE OVER, WHICH TEAMS WILL BE ON THE SEMI-FINALS?

Global warming, the benefits and harms of the internet, downloading music/films were the topics that were discussed during the third round which is currently over.

Recently, Osmangazi Debaters are quite excited because they are waiting for the Announcement Meeting.

The meeting will take place at the last week of the school and besides the annoucement of the semi finalists; The Debate Box activity and Grand Finale awards will be announced as well.