Osmangazi Debate 2019' da Final Rüzgarı!

OSMANGAZİ DEBATE 2019’DA FİNAL RÜZGARI!

Sene boyunca süren bol çekişmeli karşılaşmaların ardından finale kalan 7/C sınıfından “Brain Storm” ve 7/D sınıfından “Butchers” takımları 8 Nisan Pazartesi günü gerçekleşen final maçında bir araya geldi. Kıran kırana geçen karşılaşma sonunda galip gelen takım “Brain Storm” oldu. Öğrencilerimiz İngilizce’nin yalnızca bir ders olmaktan ziyade yaşayan bir olgu olduğunu 21. yy becerilerini kullanarak kanıtladılar. Okul Müdürümüz Ömür Çolpan kapanış konuşmasını İngilizce yaparak okulumuzun çift dilli eğitim anlayışını bir kez daha ifade etti.

THE GRAND FINALE OF OSMANGAZİ DEBATE 2019

The finalist teams “Brain Storm” and “Butchers”, which had deserved to be the part of the final show after many challenging rounds, took their places on the grand finale on the 8th of April.  After the impressive final round, the winning team was announced to be “Brain Storm” from 7/C. Once more, Osmangazi students proved that English is not only a lesson but also a living phenomenon by applying the 21st century skills on the stage. Our Vice Principal Ömür Çolpan emphasized our bilingual education mentality by giving the closing ceremony speech in English.