Hakkımızda

Osmangazi Eğitim Kurumları, 2008 yılında “Özel Lale Bahçesi Anaokulu” ile Bursa eğitimine hizmet vermeye başlamıştır. 2009 yılında ilköğretim okulu olarak çağımızın ihtiyaç duyduğu nitelikli insan modelini, milli ve manevi değerleri gözeterek yetiştirebilmenin gayreti içinde bir eğitim anlayışı ile yoluna devam etmektedir. Bu kısa sürede kurumumuzun kalitesine gösterilen ilgi ve duyulan güven sayesinde büyüme kaçınılmaz olmuştur.

Misyonumuz

Kalbi birlik ve ruhi ahengin hâkim olduğu bir eğitim ikliminde eğitime gönül vermiş uzman kadrosuyla milli ve manevi değerleri benimsemiş, madde ve manasıyla tekâmül etmiş; kendisine, ailesine ve tüm insanlığa faydalı, sağlam karakterli nesiller yetiştirmektir.

Vizyonumuz

Dünyaya yön veren eğitim anlayışıyla ahlaki ve kültürel değerlere sahip, mensubu olunmaktan gurur duyulan, saygın bir eğitim kurumu olmaktır.