Okulumuz

Bilişim Teknolojileri Sınıfı

Özel Osmangazi Okulları’nda Bilişim Teknolojileri, son teknolojiyle donatılmış bilgisayar laboratuvarında her öğrenci bir bilgisayarı kullanabilecek şekilde alanında uzman bilişim öğretmenleri tarafından akıllı tahta uygulamaları ve projeksiyon kullanılarak, uygulamalı ve proje bazlı verilmektedir.

Kesintisiz ve güvenli internet sayesinde global dünyanın kapılarını aralayan öğrencilerimiz, temiz bilgiye çok hızlı şekilde ulaşabilir. Göz yormayan LCD monitörler, radyasyondan uzak ortam, sıcaklığı dengeleyen klimalar sayesinde özgür bir çalışma ortamı elde eden öğrencilerimiz, konforlu bir ortamda çalışmanın keyfini sürerler.