Okulumuz

Fiziki Yapısı

Bursa’nın en önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Ertuğrul Mahallesi’nde yer alan okulumuzun modern mimari planlamasının yanı sıra, sıkılmadan spor yapabilmeyi destekleyen roof spor salonu, geniş ve ferah giriş alanları ile öğrenme kolaylığını destekleyen ışık ve renk planlaması sayesinde öğrencilerimizin eğitimden keyif almaları amaçlanmıştır.

27 derslik, 3 laboratuvar, 3 sanat ve etkinlik sınıfı olmak üzere toplam 33 dersliğin bulunduğu okulumuzda; çocuk park oyun alanları, ağaç ev, amfi tiyatro, konferans ve sinema salonu, hobi bahçesi gibi sosyal donatı alanları mevcuttur. Ön ve arka bahçede 2 ayrı güvenlik noktası vardır.

Son teknoloji Merkezi VRV klima sistemleri ile donatılan okulumuzda, öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim almaları için akıllı tahtalar, UPS destekli elektrik sistemi ve jeneratör bulunmaktadır. Işık mimarisine özen gösterilerek inşa edilen binamızda özellikle dersliklerde ışığın sol taraftan yansıması düşünülmüş, böylece öğrenme kolaylığını desteklenmesi planlamıştır.

Okulumuzda son teknolojili yangın ve afet alarm sistemi kuruludur. Paratoner her yıl standart kontrol ve ölçümlere tabi tutulmaktadır. Afet yönetim planları güncel tutulmakta ve sığınaklar sürekli kullanılabilir durumda bekletilmektedir. Öte yandan afet tatbikatları belirlenen periyodlarda tekrar edilmektedir.