Okulumuz

Konferans Salonu

Konferans salonumuz çok yönlü olarak kutlama ve etkinliklerden seminerlere, konferanslardan tiyatroya her yaştan öğrencimizin kullanımına sunulmuştur.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında sahne sanatları ve etkinliklerinde görev alan öğrencilerimiz çevresindeki insanlarla sağlam bir iletişim kurabilme yeteneğini kazanırken, şiir dinletisi, tiyatro, münazara gibi etkinliklerle sahne heyecanını yenme, toplum önünde konuşma ve özgüven kazanımlarını elde eder.

300 kişilik oturma kapasitesi ve profesyonel ses ve ışık sistemiyle izleyicilerin programın etkisinde kaldığı salonumuzda drama ve koro için geniş bir sahne alanı, reji odası ve kulis mevcuttur.

Klimalı olan salonumuz aynı zamanda velilerimiz içinde rahat bir ortamdır. Keyifli söyleşilerde, heyecanlı etkinliklerde çocuklarını izleme fırsatını yakalayan bazen duygulanan bazen neşelenen velilerimiz onları doyasıya alkışlarlar.